Testimonials

Hoe is het om te werken bij FSV? Jouw toekomstige collega’s geven je graag alvast een kijkje achter de schermen:

Niels Witjes

Niels Witjes

"Door het informele contact en de vele (persoonlijke) interacties met collega’s aarzel ik nooit om een vraag te stellen, waardoor ik elke dag weer nieuwe dingen leer. Voor mij is werken bij FSV de perfecte balans tussen studeren en praktijkervaring opdoen!"

Sylvia Groen

"Teamwork is belangrijk voor mij. Bij FSV staan collega’s voor elkaar klaar en hierdoor kunnen wij met elkaar de services aan cliënten bieden die zij nodig hebben."

Sylvia Groen
Ton Hofmans

Ton Hofmans

"Zelfontplooiing was voor mij een belangrijke reden om te kiezen voor FSV. FSV biedt veel ruimte voor cursussen en trainingen afgestemd op mijn vakgebied en mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is FSV een organisatie met een informeel karakter, korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer."

Tanja Deckers

"De gemoedelijkheid kenmerkt FSV als werkgever. Iedereen is gelijk en er heerst geen groepjescultuur. Doordoor voel je je thuis. Ook top: de jaarlijkse barbecue."

Tanja Deckers
Vincent Daalhuizen

Vincent Daalhuizen

"Dankzij mijn werk krijg ik een kijkje in de keuken van de meest uiteenlopende organisaties. Dat zijn bedrijven in de commerciële en non-profit sector. Die variatie vind ik enorm uitdagend."

Loes de Ruiter

"De diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat elke dag anders is. Bij FSV heb je ook veel persoonlijk contact met klanten, dat maakt het leuk en weet je veel beter waar en met wie je bezig bent. En heel belangrijk, hele leuke collega’s waar je met je vragen bij terecht kunt."

Loes de Ruiter
Marini Leliveld

Marini Leliveld

"Het is hier nooit saai, elke dag ziet er weer anders uit. Dat houdt je scherp. En het leuke is: daardoor blijf je groeien in je rol. Hoe jong of oud je ook bent!"

Bernie de Vaan

"Allemaal verschillende persoonlijkheden en toch voelt het als één team. Dat kan alleen maar als mensen elkaar in hun waarde laten. Iedereen is even belangrijk, ongeacht functie, niveau of leeftijd."

Bernie de Vaan
Arie Lanser

Arie Lanser

"Je krijgt hier alle vrijheid om je werk op je eigen manier in te vullen. Daardoor voel je je echt verantwoordelijk voor wat je doet. Eigenlijk ken ik geen betere manier om mensen te inspireren."

Carola Trietsch

"We zijn een hechte, fanatieke club die niet opgeeft bij weerstand of tegenslag. En alles draait om het verlenen van de juiste service."

Carola Trietsch
Henriette van Ballegooijen

Henriëtte van Ballegooijen

"Er is hier regelmatig een dienstjubileum te vieren. Dat bewijst dat iedereen het hier goed naar zijn zin heeft. En dat is best bijzonder in tijden van krapte op de arbeidsmarkt.·"

Joep Geldens

"Bij welke werkgever kun je naast je werk nou een universitaire opleiding volgen? Bij FSV is daar alle ruimte voor. Je kunt jezelf hier blijven ontwikkelen."

Joep Geldens
Dick Versteeg

Dick Versteeg

"Persoonlijk contact is kenmerkend voor onze manier van werken. De lijntjes met onze klanten zijn kort: als ze bellen, bellen ze rechtstreeks met mij. Daar zitten geen schijven tussen."

Scroll naar boven