Solliciteren

Wil jij aan de slag bij FSV?

Vul dan het sollicitatieformulier in, upload je cv en je motivatiebrief.
 We kijken er naar uit je te leren kennen

  Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen om je sollicitatie in behandeling te nemen. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  solliciteren bij FSV

  het sollicitatietraject

  Connect met ons op magnet.me

  Veelgestelde Vragen

  Wij hebben klanten in alle branches. Wij ondersteunen particulieren, kleine, middelgrote en grote vennootschappen, maar ook non-profit organisaties.

  Verder hebben we een bloeiende internationale praktijk met klanten uit diverse landen.

  Ja. FSV maakt deel uit van het internationale netwerk Nexia International. 

  FSV bedient niet alleen haar eigen internationale klanten, maar wordt ook op zeer regelmatige basis ingezet voor internationale klanten uit het Nexia Netwerk.

  De sollicitatieprocedure bij FSV bestaat uit 4 stappen.

   • Stap 1: stuur je sollicitatie via de “solliciteer nu button” die onder iedere vacature staat of stuur hier een open sollicitatie. Binnen 10 werkdagen, maar veelal eerder, mag je een reactie op jouw sollicitatie verwachten.
   • Stap 2: Het eerste gesprek. Dit gesprek is met een medewerker van onze HR afdeling en een medewerker van de afdeling waar je mogelijk komt te werken. In dit gesprek zullen we ingaan op jouw ambities, kennis en vaardigheden.
   • Stap 3: het tweede gesprek. Als het eerste gesprek positief is verlopen volgt het tweede gesprek met een partner en manager van de betreffende afdeling. Het doel van dit gesprek is om te achterhalen of jij past binnen het team en wederzijdse verwachtingen verder te verduidelijken.
   • Stap 4: Is ook dit gesprek goed verlopen doen wij je een voorstel met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden. Wij hopen je daarna snel te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega.

  Binnen FSV wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Dat vinden wij belangrijk. We bieden daarom meerdere opties als het gaat om opleidingen. Samen met jou kijken we  welke studie, cursus of trainingsprogramma het beste bij je past. Opleiding op maat dus.

  Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw ambitie, groei en ontwikkeling. Wij gaan graag persoonlijk met je aan de slag om jouw doorgroeimogelijkheden te bekijken en verwezenlijken. 

  Naast een marktconform salaris bieden wij jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij een pensioenregeling, een aantrekkelijke studieregeling en afhankelijk van jou te maken zakelijke kilometers een aantrekkelijke leaseregeling.

  We werken hard om de belangen van onze klanten te behartigen, maar realiseren ons dat vrije tijd heel belangrijk is om goed te kunnen presteren. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Daarom streven wij ernaar een goede werk-privé balans te behouden.

  Ook vanuit FSV worden veel leuke dingen georganiseerd zoals een jaarlijkse BBQ, personeelsuitjes en sportwedstrijden vanuit ons internationale netwerk.

  Ben je op zoek naar een specifieke functie en staat deze niet in het vacatureoverzicht? Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen contact met je op over eventuele mogelijkheden.

  Binnen FSV werken wij AVG conform.

  Scroll naar boven