Wij zijn FSV

Werken bij FSV

FSV is voor haar klanten de deskundige sparringpartner op het gebied van accountancy en advisering. Met onze 60 professionals zijn wij erop gericht onze klanten in alle branches te voorzien van advies in de dagelijkse en bijzondere situaties die ondernemerschap met zich meebrengt. Onze kracht is onze persoonlijke aandacht.  Aandacht, zowel voor onze klant, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Wij streven ernaar onze medewerkers uitgebreide kansen te bieden. Wij geven  je de mogelijkheid om je blijvend persoonlijk én inhoudelijk te ontwikkelen. Wij geven je de ruimte om dat te doen waar jij goed in bent en zullen je  begeleiden om dit verder te ontwikkelen én optimaal in te zetten.

Of je nu net begint binnen het vakgebied of al meerdere jaren ervaring hebt, je krijgt de begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen die jou helpen je te ontwikkelen en verder te komen binnen jouw loopbaan.

Bij FSV hebben we het regelmatig over het FSV DNA. Al onze medewerkers bezitten dit en maken onze organisatie tot wat die nu is. De essentie van het FSV DNA? Hard werken om onze klanten te kunnen voorzien van kwalitatief hoogstaande adviezen, maar ook  de onderlinge gezelligheid, collegialiteit en ontspanning is belangrijk.

Ton Hofmans

"FSV biedt voldoende mogelijkheden om flexibel te kunnen werken!"

Zelfontplooiing was voor mij een belangrijke reden  om te kiezen voor FSV. FSV biedt veel ruimte voor cursussen en trainingen afgestemd op mijn vakgebied en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is FSV een organisatie met een informeel karakter, korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer.

Loes de Ruiter

"De diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat je op veel verschillende plekken komt en elke dag anders is."

Bij FSV heb je ook veel persoonlijk contact met klanten, dat maakt het leuk en weet je veel beter waar en met wie je bezig bent.

En heel belangrijk, hele leuke collega’s waar je met je vragen bij terecht kunt.

Scroll naar boven